“Siz yeter ki üretmeye devam edin”

Koronavirüs salgınıyla mücadele sürerken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, kendi elleriyle atalık tohumlarını serptiği Menemen’deki karakılçık cinsi buğday tarlasından çiftçilere “Siz yeter ki üretmeye devam edin” diye seslendi.

Kaymakçı baklasına Büyükşehir desteği

Kaymakçı Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ile alım sözleşmesi imzalayan İzmir Büyükşehir Belediyesi ikişer kilo bakla paketlerini gıda yardım kolilerine ekliyor. Büyükşehir gıda paketleriyle birlikte günde 5 ton taze bakla dağıtacak.

İzmir’de ‘Seyyar Pazar’ dönemi başladı

İzmir Büyükşehir Belediyesi koronavirüs salgını nedeniyle evde kalan yurttaşlar için Seyyar Pazar projesini başlattı. "Siz evinizde, pazar mahallenizde" sloganıyla başlayan hizmet sayesinde yurttaşlar evlerinden çıkmadan uygun fiyata pazar alışverişlerini yapabiliyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tüm olanakları İzmirlinin emrindedir..

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer; Herkes evinde kalsın, paniğe telaşa gerek yok. Kimseyi ekmeksiz, susuz bırakmayağız. Sakin olun, huzurlu olun. Yanınızda olmaya devam edeceğiz.

İzmir’de sebze meyve hali esnafından yardım eli..

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin dayanışma kampanyası büyüyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi Sebze Meyve Hali esnafı yardım kampanyasına 25 ton sebze ve meyveyle destek verdi.

42 sayfada toplam 209 kayıttan 36 ile 40 arası görüntüleniyor.