Kösedere Üzüm Şenliği Başlıyor..

Karaburun Belediyesi’nin, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Kösedere Köyü Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ile birlikte düzenlediği “12. Kösedere Üzüm Şenliği”, 17-18 Ağustos tarihleri arasında Türkiye’nin dört bir yanından gelen ziyaretçilerini ağırlayacak.

“Bal Ormanı” kuruldu, sıra markalaşmada..

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 640 hektarlık İZSU ağaçlandırma sahasının 72 dönümlük bölümünü, bölgede arıcılık faaliyetlerini desteklemek amacıyla “bal ormanına” dönüştürdü..

Türkiye’nin tarım politikalarını İzmir şekillendirecek..

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir’de tarım konusunda faaliyet gösteren kooperatifler, sivil toplum örgütleri, meslek birlikleri ve şirketler gibi farklı kesimlerden gelen temsilcilerle tarımda pazarlama konusunu görüşmek için bir araya geldi.

Başkan Soyer’den süt üreticileri ile çocukları sevindiren imza..

Üretici kooperatiflerinden alınan sütü binlerce çocuğa ücretsiz dağıtan ve bu sayede hem çocukların gelişimine hem de tarımın güçlenmesine katkı sağlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi "Süt Kuzusu" adı verilen projeyi büyütüyor.

'7. Payamlı Bardacık Festivali' Başlıyor..

Güzelbahçe’nin Payamlı Köyü’nde düzenlenen Bardacık Festivali’nin 7.’si, 17-18 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek.

26 sayfada toplam 128 kayıttan 36 ile 40 arası görüntüleniyor.