Büyükşehir 2020’nin ilk kovanlarını dağıttı

Kırsalda arıcılık faaliyetlerini desteklemeyi sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2020 yılının ilk kovanlarını Ödemiş Kaymakçı Mahallesi’nde teslim etti.

Çiftçiler Günü’nde Başkan Soyer sırtında küfeyle enginar hasadına katıldı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nde üreticiyi desteklemek için gönüllüler, işçiler, bölge tarımsal kalkınma kooperatifleri ve sendika üyeleriyle Seferihisar’a enginar hasadına gitti.

Halkın Bakkalı'nda ikinci şube Gültepe'ye açıldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kemeraltı Çarşısı'nda hizmete aldığı Halkın Bakkalı'nın ikinci şubesini Konak'ın Gültepe Semti'nde açtı.

Başkan Soyer Kemalpaşa’da 250 gönüllüyle kiraz hasadını başlattı

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin “Üreticinin ürünü dalında kalmasın” diye 250 gönüllüyle Kemalpaşa’da kiraz hasadına katıldı. Soyer, “Gönüllü çağrımıza 647 kişi başvurmuş. Bugün 18 köyde 46 üreticinin bahçesinde 252 gönüllü ile hasat yapıyoruz” dedi.

Sardunyalar anneler günü için hazırlanıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi anneler gününde hem anneleri sevindirmek hem de zor günler yaşayan çiçek üreticilerine destek için küçük üreticiden aldığı sardunyaları dağıtacak.

42 sayfada toplam 209 kayıttan 21 ile 25 arası görüntüleniyor.