“Tarım Çalıştayı” için hazırlıklar tamam..

Urla Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Tarım Orman İş Sendikası iş birliğiyle “Tarım Çalıştayı” düzenliyor.

#herçarşamba

Kültürpark Yerel Üretici Pazarımız için Servislerimiz Hazır..

Gıda sistemi halk sağlığını tehdit ediyor

Tarım ve Gıda Etiği Derneği’nin (TARGET) 2. Uluslararası Tarım ve Gıda Etiği Kongresi'nin açılışında konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, her geçen gün tarım ve gıda sisteminin halk sağlığını tehdit ettiği ve kaynakların tekeller tarafından hunharca tüketildiği bir süreç yaşandığına dikkat çekti.

Beydağ Kestane Festivali Bizi Bekliyor..

27 Ekim Pazar günü Beydağ Çomaklar Köyü’nde düzenlenecek festivalde dağ köylerimizin en önemli gelir kaynaklarından biri olan kestaneyi yeniden vitrine çıkarıyor, hasat coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz.

2. Uluslararası Tarım ve Gıda Etiği Kongresi Başlıyor..

Tarım ve Gıda Etiği Derneği (TARGET)’in İzmir Büyükşehir Belediyesi ana desteğiyle düzenlediği 2. Uluslararası Tarım ve Gıda Etiği Kongresi’nde geri sayım başladı.

26 sayfada toplam 128 kayıttan 16 ile 20 arası görüntüleniyor.