Halkın Bakkalı açıldı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, kampanya süresince söz verdiği vaadlerden birini daha hayata geçirdi. Bir yandan üreticiyi desteklemek bir yandan da yurttaşlara sağlıklı, adil gıda ulaştırmak için İzmir’e Halkın Bakkalı geldi. İlki İzmir’in simge noktalarından Kemeraltı’nda açılan Halkın Bakkalı’ndan yurttaşlar kooperatifler aracılığıyla üretilen ürünlere ulaşabilecek.

Halk Bakkalı Açılıyor..

Köylü ve çiftçisine kooperatifler üzerinden sağladığı alım garantili sözleşmeli üretim destekleri ile kent genelinde kökünden sarsılan tarımsal üretimi kendi öz kaynaklarıyla desteklemeye devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, tüm yurtdaşlarımızı adil, sağlıklı ve ekonomik gıdayla buluşturacak Halk Bakkalı’nın ilk şubesini yarın Kemeraltı’nda açıyor..

9 bin köylü ve çiftçimize, 225 bin fidan daha dağıtıyoruz..

Toprakla buluşturduğumuz milyonlarca fidanımız baharı müjdeliyor uzak köylerde..

#efemimasyolu

Yarımada baharın müjdecisi mor bir kelebektir bu mevsimde..

Gelibolu, Arıburnu gelincik tarlası, vurulup düştüğü toprak cennet kokuyord

At sırtında düşman kovalayan, çıplak ayaklarıyla cepheye zahire taşıyan Anadolu kadını Kurtuluş Savaşı’nda destanlar yazmış, al sancaklı bayrak vatanına yeniden kavuşmuştu..

42 sayfada toplam 209 kayıttan 46 ile 50 arası görüntüleniyor.