Bademler Masal Köyü Yaz Kampı devam ediyor..

“Bu kampta endüstriyel gıda ürünleri, elektronik oyunlar, kapalı mekanlar yok. Test yok, tost yok. Hiyerarşi yok, militarizm yok. Bu kampta dayanışma var, doğa yürüyüşleri var, sosyal öğrenme var, felsefe var, kirpiler ve kelebekler var..”

İzmir Buluşmaları devam ediyor..

İzmir Büyükşehir Belediyesi, "Tarım ve Sağlıklı Gıdaya Erişim" konularının ele alınacağı #İzmirBuluşmaları'nın ikincisini 18 Temmuz saat 18.30’da İsmet İnönü Sanat Merkezi’nde düzenliyor..

“Kültür Rotaları Derneği Yönetim Kurulu” İzmir'de toplandı..

Ülkemizin ve kentimizin tanıtılmasına, tarihi ve kültürel mirasımızın korunmasına yönelik yürütülen çalışmalara ve benzer projelerin üretilmesine destek vermeye devam ediyoruz..

Lavanta Günleri Yaklaşıyor..

Seferihisar Lavanta Festivali Başlıyor..

Arıcılık “Büyükşehir” desteği ile yaygınlaşıyor..

Kırsaldaki üreticilere desteğini sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, son olarak Bayındır, Bergama, Kiraz, Menderes, Ödemiş, Torbalı ve Urla ilçelerinde 350 üreticiye önce arıcılık eğitimi verdi; ardından arılı kovan ve arıcılık ekipmanı dağıttı.

26 sayfada toplam 128 kayıttan 46 ile 50 arası görüntüleniyor.