İzmir çiçek açtı

İzmir Büyükşehir Belediyesi baharı kentin dört bir yanına diktiği çiçeklerle karşıladı. Rengarenk menekşeler, karanfiller, sardunya ve papatyalarla süslenen yeşil alanlar kentte görsel şölen yaratıyor.

Başkan Soyer İzmirlileri otobüs üzerinden selamladı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. yılında kentin sokaklarını otobüsle dolaşarak İzmirlilerin bayramını kutladı.

Yaşasın 23 Nisan..

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi Çocuk ve Gençlik Merkezi’ne devam eden öğrencilerle bir araya geldi.

"İzmir Tarımı Geliştirme Merkezi "İzmir Tarımı Geliştirme yakında açılıyor"

Başkan Soyer, İzmir Tarım modelinin önemli hedeflerinden biri olan üreticilerin ürünlerinin pazarlanması için ARGE ve ihracat biriminin de olacağı merkezi Mayıs ayında açacaklarını duyurdu.

Kestane ağaçları iyileşiyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Küçük Menderes havzasının önemli gelir kaynaklarından kestane ağaçlarındaki kanser hastalığına karşı üreticiye desteğini sürdürüyor.

61 sayfada toplam 304 kayıttan 1 ile 5 arası görüntüleniyor.