İzmir’in dördüncü yerel üretici pazarı Bergama’da açılıyor

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in kentte refahı büyütme ve adil paylaştırma hedefi doğrultusunda Kadifekale, Kültürpark ve Buca’da açılan yerel üretici pazarlarının dördüncüsü 5 Haziran Cumartesi günü Bergama’da açılıyor.

Büyükşehir hayvancılığa desteğini sürdürüyor

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in “Başka Bir Tarım Mümkün” vizyonu doğrultusunda Büyükşehir Belediyesi tarıma, desteğini artırarak devam ediyor.

Başkan Soyer: Üreticimize sahip çıkmaya devam edeceğiz

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Karaburun'da üreticilere nefes aldıracak bir adım daha attı. Geçen yıl Karaburun'da yıldırım düşmesi sonucu anneleri ölen ve belediye tarafından satın alındıktan sonra İzmir Doğal Yaşam Parkı'nda bakıma alınan oğlaklar, gelişimlerini tamamlayınca Eğlenhoca köyündeki üretici kadınlara verildi.

Başkan Soyer: Kozak Yaylası'nın meralarını üreticiye bıraksınlar

Bergama’da her yıl bu dönemde tekrarlanan geleneksel yayla serüveni, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in katıldığı meraya hayvan salımı programıyla başladı.

Başkan Soyer, Tarım ve Teknoloji Zirvesi’nde konuştu:

Tarım Kültür Platformu’nun İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle düzenlediği Tarım ve Teknoloji Zirvesi’nde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Başka Bir Tarım Mümkün” vizyonundan doğan İzmir Tarımı’nı anlattı.

64 sayfada toplam 318 kayıttan 1 ile 5 arası görüntüleniyor.