2021 yılının ilk fidanları üreticiyle buluştu

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarımsal üretimi teşvik amacıyla üreticilere fidan dağıtımını sürdürüyor. 2021 yılının ilk fidanlarını dağıtmaya başlayan Büyükşehir, bu yıl toplam 550 bin meyve ve zeytin fidanını üreticiye teslim edecek.

Halkın Bakkalı Bornova’da..

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin halka sağlıklı, ucuz ve güvenilir gıda ulaştırmak için ilkini Kemeraltı’nda açtığı Halkın Bakkalı, Bayraklı, Karşıyaka, Konak, Menemen ve Buca’nın ardından Bornova’ya da ulaştı.

Büyükşehir’in sel mağdurlarına desteği 13 milyon lirayı aştı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2 Şubat’ta meydana gelen sel felaketinin yaralarını sarmaya devam ediyor. Su baskını ve taşkınlar nedeniyle tarım alanları ve ekili arazileri zarar gören üreticilere yapılacak maddi destekle de ilgili karar Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nden çıktı.

Başkan Soyer’den dolu nedeniyle zarara uğrayan üreticilere ziyaret..

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, hortum felaketinin yaşandığı Alaçatı Mahallesi'ndeki incelemelerin ardından Urla'ya gitti. Dolu yağışı sonrası zarar gören seralarda incelemelerde bulunan Başkan Soyer, üreticinin zararının tespit edileceğini söyledi.

Büyükşehir’den küçük ölçekli balıkçılara destek

İzmir Büyükşehir Belediyesi, su ürünleri kooperatiflerine bağlı küçük ölçekli balıkçılara teknelerinin bakımı için malzeme desteği veriyor. Büyükşehir Belediyesi, taleplerin değerlendirildiği saha çalışmasının sonuna yaklaştı.

64 sayfada toplam 318 kayıttan 41 ile 45 arası görüntüleniyor.