Susuz topraklara can verecek projeler..

Tarım arazilerinin sulama ihtiyacını karşılamak için harekete geçen İzmir Büyükşehir Belediyesi, 3 yeni sulama göleti kuruyor. Bergama, Kınık ve Urla’da yaklaşık 3 bin dekar araziye can suyu olacak projeler sayesinde hem üretim artacak hem de maliyetler düşecek.

İlelebet kutlu olsun..

Bugün 30 Ağustos, Milli Mücadele’nin zafere döndüğü günün yıl dönümü. Bizlere bağımsızlığımızı armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları şehitlerimizi saygı ile anıyor, tüm Ulusumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyoruz..

Yangının yıldönümünde Büyükşehir’den Orman İzmir raporu..

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 18 Ağustos 2019’da başlayan büyük orman yangınının yarattığı tahribatın yaralarını sarmak, kentin ormanlarını korumak ve geliştirmek için başlattığı “Orman İzmir” kampanyası meyvelerini vermeye başladı. Büyükşehir yangının yıldönümünde kampanyada gelinen noktayı kamuoyuyla paylaştı.

BAYÇİKOOP üreticilerinden Başkan Soyer’e pankartlı selamlama..

Bayındır Çiçek Üreticileri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi (BAYÇİKOOP) üyeleri dün Gereli’deki programdan dönen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i pankartla selamladı.

Başkan Soyer, Gereli Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin açılışını yaptı..

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ödemiş programı kapsamında Gereli Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Ürün Satış Yeri’nin yerinin açılışını yaptı.

53 sayfada toplam 262 kayıttan 36 ile 40 arası görüntüleniyor.