Bakırçay Havzası programı devam ediyor..

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bakırçay Havzası programı kapsamında tam gün Dikili’deydi.

Başkan Soyer’in Bakırçay Havzası turu Dikili'den başladı..

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in üç günlük Bakırçay Havzası turu Dikili’den başladı. İlçe muhtarlarıyla bir araya gelen Başkan Soyer, ilçenin içme suyu kapasitesini artıracak ve evsel atık su sorununu çözecek yeni yatırımların müjdesini verdi.

Başkan Soyer’den Dikili, Bergama, Kınık programı..

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, aşırı yağışların yol açtığı sel felaketi nedeniyle ertelenen metropol dışındaki ilçeler programına kaldığı yerden devam ediyor. Başkan Tunç Soyer yarın Dikili’de olacak. Üç günlük program Bergama ve Kınık’la sürecek.

Başkan Soyer’den Dikili, Bergama, Kınık programı..

Başkan Soyer “Dönüşüm Evde Başlar” panelinde konuştu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, çevrim içi “Dönüşüm Evde Başlar” paneline katıldı. Büyükşehir'in enerji tüketimini azaltan ve yenilenebilir enerji kaynaklarına yoğunlaşan pek çok çalışma yürüttüğünü belirten Soyer, su varlıklarının hızla azalmasına rağmen suyun hala bilinçsizce tüketildiğini dile getirdi.

64 sayfada toplam 318 kayıttan 36 ile 40 arası görüntüleniyor.