Tarım temasıyla yapılacak ilk girişimcilik programı için başvurular başladı

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin TÜSİAD işbirliğiyle kurduğu Girişimcilik Merkezi İzmir, “tarım” temasıyla ilk girişimcilik programını başlatıyor. 3 Mayıs’a kadar başvuruların alınacağı program 18-35 yaş arası girişimcilere açık olacak.

Bıçakçı Han’da Kadın Emeği Sergi ve Satış Pazarı açıldı..

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 8 Mart Dünya Kadınlar günü etkinlikleri kapsamında Basmane’deki tarihi Bıçakçı Han’da Kadın Emeği Sergi ve Satış Pazarı’nın açılışına katıldı. İstanbul Sözleşmesi’nin her bir cümlesini hayata geçirmek için canla başla çalışacaklarını vurgulayan Soyer, “En büyük dileğimiz kadının sadece alın terinin değil düşüncesinin, fikrinin, sözünün de mayalandığı bir toplum yaratmak. Yoksa ne adaletten ne eşitlikten ne de özgürlükten söz edebiliriz” dedi.

Başkan Soyer kadınlara karanfil dağıttı..

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle kadınlara karanfil dağıttı. Başkan Tunç Soyer, 8 Mart mesajında İstanbul Sözleşmesi'nin uygulanmasını ve kadına yönelik şiddetin son bulmasını istedi.

Başkan Soyer Bergama'nın köylerinde üreticilerle buluştu..

Bakırçay Havzası turuna Bergama'da devam eden Başkan Soyer, köylerde üreticilerle bir araya geldi. Soyer, küçük üreticinin de ihracat yapması için destek vereceklerini söyledi.

Kozak Yaylası agro turizmle kalkınacak..

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Bergama’da fıstık çamı üretimiyle ünlü Kozak Yaylası’nda Büyükşehir’in sürdürdüğü agro turizm projelerini inceledi.

64 sayfada toplam 318 kayıttan 31 ile 35 arası görüntüleniyor.