Askıda İyilik Var..

Koronavirüs salgınının en yoğun olduğu Mart-Mayıs döneminde “Biz Varız” sloganıyla Türkiye'ye örnek olan İzmir dayanışması, deprem acısıyla yeniden canlandı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in talimatıyla harekete geçen Büyükşehir ekipleri, her türlü yardımın yine Biz İzmir ve Halkın Bakkalı sanal platformları üzerinden yapılabilmesi ve depremzedelere ulaştırılması için organize oldu.

Süt Kuzusu projesi büyüyor..

İzmir Büyükşehir Belediyesi Süt Kuzusu projesi kapsamında Bergama, Dikili, Kınık, Bayındır, Selçuk ve Ödemiş ilçelerinin merkez mahallelerinde de süt dağıtımına başladı. 1-5 yaş arası çocuklara ayda bir kez 8 litre süt dağıtılan proje böylece 25 ilçeye ulaştı.

Kasaplar Meydanı’na bereket geldi..

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin halka sağlıklı, ucuz ve güvenilir gıda ulaştırmak için altıncı şubesini Buca Kasaplar Meydanı’nda açtığı Halkın Bakkalı yoğun ilgi görüyor. Aynı meydanda kurulan Buca Köyleri Üretici Satış Alanı ise her perşembe Bucalıları aracısız üreticiyle buluşturuyor.

İzmir’de doğayla uyumlu tarımsal üretim artacak..

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Başkan Tunç Soyer’in “Başka bir tarım mümkün” vizyonu doğrultusunda doğayla uyumlu tarımsal üretim için yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor. Proje kapsamında zirai ambalaj atıkları tarım bölgelerinden toplanarak geri dönüşüm seferberliği kapsamında dönüştürülüp ekonomiye katkı sağlayacak.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Urlalı muhtarlar ile buluştu..

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Urlalı muhtarlarla bir araya geldi. Başkan Soyer, “Seçilmiş belediye başkanımızın yerine kayyum atanınca, ilçemizin mahalle mahalle taleplerini, sorunlarını öğrenip samimiyetle çalışarak çözüme ulaştırmak için sık sık37 muhtarımızla bir araya geliyoruz” dedi.

53 sayfada toplam 262 kayıttan 26 ile 30 arası görüntüleniyor.