Başkan Soyer ilçe turlarına devam ediyor

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Küçük Menderes Havzası'ndaki Torbalı'da Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yatırımları inceledi.

İzmir-Tarsus hattında atalık tohum takası

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yerel tohumların korunması ve gelecek kuşaklara aktarılması yönündeki çabalarına bir katkı da Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'dan destek geldi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i ziyaret eden Bozdoğan, yanında hediye olarak 8 çeşit yerel tohum getirdi. Başkan Soyer de Bozdoğan’a İzmir’in atalık tohumlarından hediye etti.

İzmir’in “Doğayla Uyumlu Yaşam Stratejisi” yayınlandı.

Kentin ekonomisini, doğayı koruyarak büyütme hedefi taşıyan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’de bir ilki daha gerçekleştirerek İzmir’in Doğayla Uyumlu Yaşam Stratejisi’ni yayınladı.

İzmir büyük buluşmaya hazırlanıyor.

Türkiye’nin su gündemi 22 – 23 Mart tarihlerinde CHP’li 11 Büyükşehir Belediye Başkanı’nın katılımıyla İzmir’de tartışılacak. Su yönetimine yönelik başlıkların ele alınacağı “Kentlerde Sürdürülebilir Su Politikaları Zirvesi”nde CHP’li başkanlar, su, kuraklık ve iklim değişikliği ile ilgili bir manifesto açıklayacak.

Başkan Soyer Çanakkale Zaferi'nin yıldönümü etkinliğine katıldı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Kadifekale Şehitliği'nde düzenlenen resmi törene katıldı.

64 sayfada toplam 318 kayıttan 26 ile 30 arası görüntüleniyor.