“Susuzluk tehdidi kapımızda”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, yaşanan kuraklık nedeniyle doluluk oranı yüzde 35’e düşen Tahtalı Barajı havzasından önemli mesajlar verdi. Tüm dünyada yaşanan iklim krizinin Türkiye'yi de etkilediğini belirten Başkan Soyer, “Ciddi bir tehdit kapımızda. Herkesi suyu tasarruflu kullanmaya davet ediyorum” sözleriyle İzmirlileri su tasarrufuna çağırdı.

İzmir’den Ortak Akıl Çağrısı: İzmir Zamanı

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Vakfı Başkanı Tunç Soyer, Türkiye’deki girişimcileri birer İzmir gönüllüsü olmaya ve İzmir’in gelişimine destek vermeye çağırdı. Tunç Soyer’in çağrısıyla eş zamanlı yayınlanan “İzmir Zamanı” adlı tanıtım filmini ünlü tiyatro ve sinema sanatçısı, kendisi de İzmirli olan Haluk Bilginer seslendirdi.

Başkan Soyer Belediye Başkanları Küresel Parlamentosu'nun panelinde konuştu

Belediye Başkanları Küresel Parlamentosu'nun çevrim içi düzenlediği Covid sonrası kültür ve eğitim konulu "Kenti Yeniden Düşünme" panelinde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, krizlere dirençli, ekonomik ve ekolojik dönüşümü gerçekleştiren bir kent anlayışının kültür ve eğitime sahip çıkmakla mümkün olacağını söyledi. Başkan Soyer, katılımcıları 2021 yılında İzmir'de düzenlenecek Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Kültür Zirvesi’ne de davet etti.

Gökyüzünde karanfil kokusu, yürekte hasretin buğusu..

Her kasımda hüzün, özlem ve hep sonsuz aşkla..

Dünyadan İzmir’e dayanışma köprüsü..

İzmir’in pandemi sürecinde gösterdiği güçlü dayanışma örneği şehri sarsan depremin ardından yeniden canlandı. Biz Varız dayanışmasına Türkiye’nin ve dünyanın her yerinden destek yağdı.

53 sayfada toplam 262 kayıttan 21 ile 25 arası görüntüleniyor.