Büyükşehir tarım desteğinde sınır tanımadı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in “Başka Bir Tarım Mümkün” anlayışından doğan İzmir Tarımı stratejisiyle kooperatifleşme temelinde kırsal kalkınmayı, doğru tarım uygulamalarıyla su kaynaklarını verimli kullanmayı ve şehri tarımda bir dünya markasına dönüştürmeyi hedefleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, son iki yılda tarım ve hayvancılığı her alanda destekledi.

Başkan Soyer selden etkilenen Balabandere Göleti’nde inceleme yaptı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 2 Şubat'ta kente düşen rekor yağışlar sırasında hasara uğrayan Menderes Balabandere Sulama Göleti’ndeki çalışmaları inceledi. Fazla suyun tahliyesini sağlayan dip savağın, taşkında suyun dibinde kaldığını hatırlatan Soyer, “Arkadaşlarımız canları pahasına o savağı açtılar ve suyun tahliyesini sağladılar. Büyük bir felaketin önüne geçtiler” dedi.

İlçe turları Menderes'te devam ediyor

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Küçük Menderes Havzası'ndaki Torbalı ve Tire ilçelerinin ardından Menderes'te de yatırımları yerinde inceledi, tarımsal kalkınma kooperatifini ziyaret etti.

Başkan Soyer Menderes, Torbalı ve Tire yatırımları açıkladı

Tire'de basın mensupları ile bir araya gelen Başkan Soyer, Menderes, Torbalı ve Tire'de Büyükşehir'in iki yılda yaptığı yatırımları anlattı. Yatırım miktarının 524 milyon liraya ulaştığını belirten Soyer, çevre yerleşimlerde yaşam kalitesini artırırken İzmir Tarımı stratejisi ile de üreticiye nefes olmaya devam edeceklerini söyledi.

Büyükşehir'den Tire'ye değer katan yatırımlar

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Küçük Menderes Havzası turunu Tire ilçesiyle sürdürüyor. Son iki yılda İZSU, Tarımsal Hizmetler, Fen İşleri, Yapı İşleri, Park ve Bahçeler Dairesi başkanlıkları tarafından yapılan yatırımları inceleyen Başkan Soyer, ilçede devam eden çalışmalar hakkında da bilgi aldı.

64 sayfada toplam 318 kayıttan 21 ile 25 arası görüntüleniyor.