Başkan Soyer İzmirlileri otobüs üzerinden selamladı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. yılında kentin sokaklarını otobüsle dolaşarak İzmirlilerin bayramını kutladı.

Yaşasın 23 Nisan..

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi Çocuk ve Gençlik Merkezi’ne devam eden öğrencilerle bir araya geldi.

"İzmir Tarımı Geliştirme Merkezi "İzmir Tarımı Geliştirme yakında açılıyor"

Başkan Soyer, İzmir Tarım modelinin önemli hedeflerinden biri olan üreticilerin ürünlerinin pazarlanması için ARGE ve ihracat biriminin de olacağı merkezi Mayıs ayında açacaklarını duyurdu.

Kestane ağaçları iyileşiyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Küçük Menderes havzasının önemli gelir kaynaklarından kestane ağaçlarındaki kanser hastalığına karşı üreticiye desteğini sürdürüyor.

Pandemi Sonrası Bölgesel Kalkınma Toplantısı İzmir'de düzenlendi..

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe, Türkiye Belediyeler Birliği'nin (TBB) İzmir'deki “Pandemi Sonrası Bölgesel Kalkınma Toplantıları”nda İzmir'in kırsal kalkınma hikayesini anlattı. Gökçe, kırsal alanda üreticinin sahiplendiği, köylünün içselleştirdiği ve yaşamına adapte ettiği bir tarım politikası yürüttüklerini söyledi.

64 sayfada toplam 318 kayıttan 16 ile 20 arası görüntüleniyor.