Afette zarar gören Balabandere Göleti onarıldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi geçen 2 Şubat'ta kente düşen rekor yağışlarda hasar gören Balabandere Sulama Göleti’ndeki onarım çalışmalarını tamamladı.

Büyükşehir'den annelere armağan

İzmir Büyükşehir Belediyesi anneler gününde anneleri ve kadın muhtarları sevindiriyor.

Hem üreticiye, hem dar gelirli ailelere destek..

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in “Başka Bir Tarım Mümkün” diyerek hayata geçirdiği İzmir Tarımı vizyonu doğrultusunda hem kooperatif altında örgütlenen üretici nefes alıyor hem de ihtiyaç sahiplerinin mutfağına sağlıklı gıda ürünleri ulaştırılıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi çalışanları 1 Mayıs'ı toplu sözleşmeyle kutladı

DİSK Genel-İş Sendikası ile İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketi İZELMAN arasında 7 bin işçiyi ilgilendiren toplu iş sözleşmesinde imzalar atıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in eşit işe eşit ücret kararlılığı doğrultusunda işçiler adına önemli kazanımlara yer verilen sözleşmeye “Ayrımcılığın Önlenmesi ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği” maddesi de eklenerek İstanbul Sözleşmesi ve cinsiyet eşitliğine yönelik düzenlemelere atıfta bulunuldu.

İzmir çiçek açtı

İzmir Büyükşehir Belediyesi baharı kentin dört bir yanına diktiği çiçeklerle karşıladı. Rengarenk menekşeler, karanfiller, sardunya ve papatyalarla süslenen yeşil alanlar kentte görsel şölen yaratıyor.

64 sayfada toplam 318 kayıttan 11 ile 15 arası görüntüleniyor.