İzmir, Avrupalı Seçkin Destinasyonlar Projesi’nde ilk beşe girdi.

Avrupalı Seçkin Destinasyonlar Projesi (EDEN) 2019’a “Yarımada İzmir” destinasyonu ile katılan İzmir Büyükşehir Belediyesi ilk 5 finalist arasına girdi. İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Karaçanta, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i makamında ziyaret ederek kültür turizmine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 2020’de de üreticinin yanında oldu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in “Başka Bir Tarım Mümkün” vizyonu doğrultusunda İzmir’de tarım sektörü 2020 yılında da her alanda desteklendi. Yerli tohum ve yerli hayvan ırklarını öne çıkaran Büyükşehir, bu yıl ilk kez yem desteği projesini başlattı. İzmir mozerellasını dünya markası yapmak üzere manda yetiştiriciliğini yaygınlaştırma çalışmalarına da hız kazandıran Büyükşehir Belediyesi, bu yıl üretici kooperatiflerinden de 130 milyon lirayı aşan alım yaptı.

Başkan Soyer yeni yıl mesajında dayanışma vurgusu yaptı

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl pandemi nedeniyle çevrimiçi hazırladığı yılbaşı programı sosyal medya üzerinden ilgiyle izlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, yeni yılın ilk saniyelerinde yayınlanan yılbaşı mesajında dayanışma vurgusu yaparak “Dilerim ki birbirimize ihtiyacımız olduğunu hiç unutmadan güler yüzle, el ele, omuz omuza yepyeni bir yılı yine birlikte yaşarız” dedi.

Başkan Soyer yılbaşı alışverişini Kültürpark Üretici Pazarı’nda yaptı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Kültürpark Üretici Pazarı’nı ziyaret ederek üreticinin yeni yılını kutladı ve eşi Neptün Soyer ile yılbaşı alışverişi yaptı.

İzmir Zamanı için 350 ortak akıl başvurusu

Başkan Soyer’in Türkiye’deki sosyal girişimcileri, kentin gelişimine destek vermeye davet ettiği İzmir Zamanı ortak akıl çağrısına bir ayda Türkiye’nin farklı bölgelerinden 350 başvuru yapıldı. İzmir Zamanı ortak akıl çağrısının ilk aşaması 31 Aralık 2020’de sonlanacak ve Ocak 2021’den itibaren ise değerlendirme aşamasına geçilecek.

53 sayfada toplam 262 kayıttan 6 ile 10 arası görüntüleniyor.