İzmir Tarımı ile ilgili Başkan Soyer’den açık çağrı..

İzmir Tarımı’nın kuraklıkla ve yoksullukla mücadele üzerinde temellendiği aktaran Soyer, Meclis üyelerine İzmir Tarımı’nın sözcüsü olmaları için çağrı yaptı.

"Hiç kimseyi çaresiz, yalnız bırakmayacağız"

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sel felaketinde iki kişinin yaşamını yitirdiği Menderes ilçesine giderek incelemelerde bulundu. Hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü belirten Soyer, "Hiç kimsenin mağduriyetine seyirci kalmayacağız. Bu büyük felaket karşısında hiç kimseyi çaresiz, yalnız bırakmayacağız" dedi.

Başkan Soyer çalışmaları yerinde inceledi

Bölgeden suyu tahliye etmek ve trafik akışını rahatlatmak amacıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri seferber olurken, Başkan Soyer de bölgeye geçerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İzmir’in “süt kuzuları” 156 bini geçti

Projeden yararlanan çocuk sayısı 156 bini geçerken, bu yılın sonuna kadar üreticilerden 15 milyon litre süt alınması hedefleniyor.

Karşıyaka’nın Yamanlar Köyü agro turizme açılacak

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Karşıyaka ilçesi sınırlarındaki Yamanlar mahallesini ziyaret etti.

64 sayfada toplam 318 kayıttan 46 ile 50 arası görüntüleniyor.