Başkan Soyer Belediye Başkanları Küresel Parlamentosu'nun panelinde konuştu

Belediye Başkanları Küresel Parlamentosu'nun çevrim içi düzenlediği Covid sonrası kültür ve eğitim konulu "Kenti Yeniden Düşünme" panelinde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, krizlere dirençli, ekonomik ve ekolojik dönüşümü gerçekleştiren bir kent anlayışının kültür ve eğitime sahip çıkmakla mümkün olacağını söyledi. Başkan Soyer, katılımcıları 2021 yılında İzmir'de düzenlenecek Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Kültür Zirvesi’ne de davet etti.

Gökyüzünde karanfil kokusu, yürekte hasretin buğusu..

Her kasımda hüzün, özlem ve hep sonsuz aşkla..

Dünyadan İzmir’e dayanışma köprüsü..

İzmir’in pandemi sürecinde gösterdiği güçlü dayanışma örneği şehri sarsan depremin ardından yeniden canlandı. Biz Varız dayanışmasına Türkiye’nin ve dünyanın her yerinden destek yağdı.

Askıda İyilik Var..

Koronavirüs salgınının en yoğun olduğu Mart-Mayıs döneminde “Biz Varız” sloganıyla Türkiye'ye örnek olan İzmir dayanışması, deprem acısıyla yeniden canlandı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in talimatıyla harekete geçen Büyükşehir ekipleri, her türlü yardımın yine Biz İzmir ve Halkın Bakkalı sanal platformları üzerinden yapılabilmesi ve depremzedelere ulaştırılması için organize oldu.

Süt Kuzusu projesi büyüyor..

İzmir Büyükşehir Belediyesi Süt Kuzusu projesi kapsamında Bergama, Dikili, Kınık, Bayındır, Selçuk ve Ödemiş ilçelerinin merkez mahallelerinde de süt dağıtımına başladı. 1-5 yaş arası çocuklara ayda bir kez 8 litre süt dağıtılan proje böylece 25 ilçeye ulaştı.

48 sayfada toplam 240 kayıttan 1 ile 5 arası görüntüleniyor.