6 ilçeye daha “Süt Kuzusu” geliyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi Süt Kuzusu projesinin dağıtım alanını genişletiyor. Eylül’den itibaren Bergama, Dikili, Kınık, Bayındır, Selçuk ve Ödemiş ilçelerinin merkez mahallelerindeki 1-5 yaş arası çocuklara da ayda bir kez 8 litre süt dağıtılacak. Böylece Süt Kuzusu projesiyle 25 ilçede yaklaşık 160 bini aşkın çocuğa ulaşılmış olacak.

Yangının yıldönümünde Büyükşehir’den Orman İzmir raporu..

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 18 Ağustos 2019’da başlayan büyük orman yangınının yarattığı tahribatın yaralarını sarmak, kentin ormanlarını korumak ve geliştirmek için başlattığı “Orman İzmir” kampanyası meyvelerini vermeye başladı. Büyükşehir yangının yıldönümünde kampanyada gelinen noktayı kamuoyuyla paylaştı.

BAYÇİKOOP üreticilerinden Başkan Soyer’e pankartlı selamlama..

Bayındır Çiçek Üreticileri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi (BAYÇİKOOP) üyeleri dün Gereli’deki programdan dönen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i pankartla selamladı.

Başkan Soyer, Gereli Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin açılışını yaptı..

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ödemiş programı kapsamında Gereli Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Ürün Satış Yeri’nin yerinin açılışını yaptı.

“BİR’lik” ile kooperatifçilik tarihine yolculuk..

İzmir Köy-Koop Birliği’nin kuruluş dönemini anlatan “BİR”lik” adlı belgeselin ilk gösterimi Urla Bademler Köy Tiyatrosu’nun bahçesinde yapıldı.

47 sayfada toplam 231 kayıttan 6 ile 10 arası görüntüleniyor.