Süt Kuzusu projesi büyüyor..

İzmir Büyükşehir Belediyesi Süt Kuzusu projesi kapsamında Bergama, Dikili, Kınık, Bayındır, Selçuk ve Ödemiş ilçelerinin merkez mahallelerinde de süt dağıtımına başladı. 1-5 yaş arası çocuklara ayda bir kez 8 litre süt dağıtılan proje böylece 25 ilçeye ulaştı.

Kasaplar Meydanı’na bereket geldi..

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin halka sağlıklı, ucuz ve güvenilir gıda ulaştırmak için altıncı şubesini Buca Kasaplar Meydanı’nda açtığı Halkın Bakkalı yoğun ilgi görüyor. Aynı meydanda kurulan Buca Köyleri Üretici Satış Alanı ise her perşembe Bucalıları aracısız üreticiyle buluşturuyor.

İzmir’de doğayla uyumlu tarımsal üretim artacak..

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Başkan Tunç Soyer’in “Başka bir tarım mümkün” vizyonu doğrultusunda doğayla uyumlu tarımsal üretim için yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor. Proje kapsamında zirai ambalaj atıkları tarım bölgelerinden toplanarak geri dönüşüm seferberliği kapsamında dönüştürülüp ekonomiye katkı sağlayacak.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Urlalı muhtarlar ile buluştu..

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Urlalı muhtarlarla bir araya geldi. Başkan Soyer, “Seçilmiş belediye başkanımızın yerine kayyum atanınca, ilçemizin mahalle mahalle taleplerini, sorunlarını öğrenip samimiyetle çalışarak çözüme ulaştırmak için sık sık37 muhtarımızla bir araya geliyoruz” dedi.

İzmir Büyükşehir’e dört ödül birden

Sağlıklı Kentler Birliği tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenen “Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması”nın kazananları belli oldu. 35 üye belediyenin 102 projeyle başvurduğu yarışmada İzmir Büyükşehir Belediyesi dört ödüle birden layık görüldü. Sekiz projeyle yarışmaya katılan Büyükşehir, Sağlıklı Şehir Planlaması kategorisinde “İzmir’de Sosyal Mesafe ve Bisiklet Yolları” ile ödül kazanırken, Sağlıklı Çevre kategorisinde “Tarımsal Tahmin ve Erken Uyarı Sistemi”, Sağlıklı Yaşam kategorisind

48 sayfada toplam 236 kayıttan 1 ile 5 arası görüntüleniyor.