İlelebet kutlu olsun..

Bugün 30 Ağustos, Milli Mücadele’nin zafere döndüğü günün yıl dönümü. Bizlere bağımsızlığımızı armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları şehitlerimizi saygı ile anıyor, tüm Ulusumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyoruz..

Yangının yıldönümünde Büyükşehir’den Orman İzmir raporu..

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 18 Ağustos 2019’da başlayan büyük orman yangınının yarattığı tahribatın yaralarını sarmak, kentin ormanlarını korumak ve geliştirmek için başlattığı “Orman İzmir” kampanyası meyvelerini vermeye başladı. Büyükşehir yangının yıldönümünde kampanyada gelinen noktayı kamuoyuyla paylaştı.

BAYÇİKOOP üreticilerinden Başkan Soyer’e pankartlı selamlama..

Bayındır Çiçek Üreticileri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi (BAYÇİKOOP) üyeleri dün Gereli’deki programdan dönen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i pankartla selamladı.

Başkan Soyer, Gereli Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin açılışını yaptı..

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ödemiş programı kapsamında Gereli Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Ürün Satış Yeri’nin yerinin açılışını yaptı.

“BİR’lik” ile kooperatifçilik tarihine yolculuk..

İzmir Köy-Koop Birliği’nin kuruluş dönemini anlatan “BİR”lik” adlı belgeselin ilk gösterimi Urla Bademler Köy Tiyatrosu’nun bahçesinde yapıldı.

48 sayfada toplam 236 kayıttan 11 ile 15 arası görüntüleniyor.