Sardunyalar anneler günü için hazırlanıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi anneler gününde hem anneleri sevindirmek hem de zor günler yaşayan çiçek üreticilerine destek için küçük üreticiden aldığı sardunyaları dağıtacak.

Gıda paketlerinde artık marul da var

İzmir Büyükşehir Belediyesi Menderes’teki Değirmendere Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nden 20 bin marul aldı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri günde 3 bin marulu gıda yardım kolileriyle birlikte dağıtmaya başladı.

Mevsimlik işçilere Büyükşehir desteği

İzmir Büyükşehir Belediyesi kiraz hasadında çalışacak mevsimlik işçileri unutmadı. Günübirlik işçilere ulaşım desteği, konaklayacak işçilere ise gıda paketi verilecek. İşçilerin hepsinin hijyen paketlerini de Büyükşehir sağlayacak.

İzmir dayanışması büyüyor

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in gençlere ve İzmir gönüllülerine yaptığı üreticinin ürününün dalında bırakmama çağrısı yanıt buldu. 432 gönüllü önümüzdeki Pazartesi’den itibaren Kemalpaşa’da başlayacak kiraz hasadına katılacak.

Başkan Soyer 3 Mayıs’ı Dünya İzmirliler günü ilan etti..

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer kentin plakası 35’den yola çıkarak 3 Mayıs tarihinin önümüzdeki yıldan itibaren Dünya İzmirliler Günü olarak kutlanacağını açıkladı.

48 sayfada toplam 240 kayıttan 56 ile 60 arası görüntüleniyor.