19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'mız ilelebet kutlu olsun..

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, korona önlemleri kapsamındaki 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101. yıldönümü kutlamalarına bisikletiyle katıldı. Başkan Soyer kutlamalara saat 07.00’de Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na karanfil bırakarak başladı.

Kemalpaşa’da kiraz hasadı devam ediyor

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in “Üreticinin ürünü dalında kalmasın” diyerek başlattığı meyve hasadı sürüyor. Gönüllüler her gün 18 mahalledeki 46 kiraz bahçesinde hasada katılıyor.

Büyükşehir 2020’nin ilk kovanlarını dağıttı

Kırsalda arıcılık faaliyetlerini desteklemeyi sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2020 yılının ilk kovanlarını Ödemiş Kaymakçı Mahallesi’nde teslim etti.

Çiftçiler Günü’nde Başkan Soyer sırtında küfeyle enginar hasadına katıldı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nde üreticiyi desteklemek için gönüllüler, işçiler, bölge tarımsal kalkınma kooperatifleri ve sendika üyeleriyle Seferihisar’a enginar hasadına gitti.

Halkın Bakkalı'nda ikinci şube Gültepe'ye açıldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kemeraltı Çarşısı'nda hizmete aldığı Halkın Bakkalı'nın ikinci şubesini Konak'ın Gültepe Semti'nde açtı.

48 sayfada toplam 236 kayıttan 46 ile 50 arası görüntüleniyor.