Eski bir kahvehaneyi yenileyerek mini bir fabrikaya dönüştürdük..

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin, Kemalpaşa Belediyesi ve Dereköy-Gökyaka Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ile imzaladığı üçlü iş birliği protokolü kapsamında Kemalpaşa Dereköy’de kurduğu Bal İşleme ve Paketleme Tesisi törenle açıldı..

İzmirliler fidan dikim şenliğinde buluştu..

Orman İzmir’in ilk fidanları bugün Bornova’da toprakla buluştu. Soğuk havaya rağmen bir araya gelen İzmirliler, kentin var olan ormanlarını korumak ve geliştirmek için yüzlerce fidan dikti.

Hedef 35 “yaşayan park”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer İzmirlileri 8 Aralık 2019, Pazar günü Fidan Dikim Şenliği’ne davet ediyor.

Hedef; Kırsalda Kalkınma

Menderes Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen “Tarımsal Kalkınma” konferansındayız..

Açtıkları yolda sozsuza dek yürümeye devam..

Ebedi Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun.

26 sayfada toplam 128 kayıttan 1 ile 5 arası görüntüleniyor.