İzmir Enternasyonal Fuarı‘na sayılı saatler kaldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ tarafından 6-15 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) bugün açılıyor. Kültürpark Atatürk Açıkhava Tiyatrosu'nda düzenlenen açılış töreniyle bu sene 88. kez kapılarını açacak İEF çeşitli etkinliklere sahne olacak.

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun..

Ormanİzmir buluşması için hazırlıklar tamam..

Kent tarihinde yaşanan en büyük orman yangınlarından birinin yaralarını birlikte sarmak için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in “Gel, gör, koru” diyerek tüm İzmirlileri davet ettiği buluşmanın detayları netleşti. 30 Ağustos 2019 Cuma günü saat 15.00’da başlayacak İzmir Buluşması ile “İzmir küllerinden doğacak”

Pagos Pazarımız Sizi Bekliyor..

Her cumartesi el ele kurduğumuz Pagos Üretici Pazarı, köylü ve çiftçimizi sizlerle “aracısız” buluşturmaya devam ediyor.

Sen yandın, biz köz olduk..

İzmir'in Karabağlar ilçesinde başlayıp şiddetli rüzgarın da etkisiyle Menderes, Urla ve Seferihisar ilçelerine sıçrayan orman yangını yüreklerimizi dağladı..

26 sayfada toplam 128 kayıttan 31 ile 35 arası görüntüleniyor.