Başkan Soyer’den kiraz hasadına katılım çağrısı..

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer gençlere, üreticinin ürününün dalında kalmaması için meyve hasadına gönüllü destek çağrısı yaptı. Soyer “El verin hem üreticiyi hem tüketiciyi doyuralım” dedi.

Üreticiye destek sofralara bereket

İzmir Büyükşehir Belediyesi dünyayı tehdit eden koronavirüs salgınında ne üreticiyi ne de tüketiciyi yalnız bırakmıyor. Bu süreçte 67 bin 500 aileye erzak desteğinde bulunuldu ve bu destek için de kooperatiflere yaklaşık 30 milyon lira ödendi.

Üretime destek, köylere bereket..

Bergama Kozak Çamavlu Tarımsal Kalkınma Kooperatifine de 6 bin litrelik süt soğutma tankı hibe edilmesine ilişkin son hazırlıklar hızla tamamlanıyor..

Başkan Soyer’den kiraz hasadına katılım çağrısı

Hepimizin kalbinde yüzüncü yıl duygusu var..

İzmir Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle meydanlarda yapılamayan 23 Nisan kutlamasını evlere, balkonlara taşıdı. Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve eşi Neptün Soyer, üstü açık otobüsle kentin sokaklarında dolaşarak İzmirlilerin bayramını kutladı.

42 sayfada toplam 209 kayıttan 31 ile 35 arası görüntüleniyor.