Tarımsal teşvik ve kentteki istihdama yönelik çalışmalarımız sürüyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Alman Federal Ekonomi İşbirliği ve Kalkınma Bakanlığı tarafından finanse edilen Türk-Alman İşbirliğinde Mesleki Beceri Geliştirme Projesi (TAMEB) protokolünü imzaladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla düzenlenecek proje sürdürebilir tarımsal teşvik ve kentteki istihdama yönelik farklı çalışmaları kapsıyor.

Kültürpark Üretici Pazarı Açıldı

Üretici ve tüketiciyi aracısız buluşturan üretici pazarlarının ikincisi Kültürpark'ta coşkulu bir törenle açıldı.

Kültürpark Yerel Üretici Pazarımız yarın açılıyor..

Kültürpark Lozan Kapısı girişinde kurulacak ve her çarşamba günü İzmir’in dört bir yanından gelen köylü ve çiftçiyi kentliyle “aracısız” buluşturacak Kültürpark Üretici Pazarı, kent kırsalının sosyo ekonomik kalkınmasına destek sağlarken, köylü kentli dayanışmasını da güçlendirecek.

Pagos Üretici Pazarı’nın bereketi Kültürpark’a da taşınıyor..

Bu yıl 3’cüsü düzenlecek İzmir Tarım Festivali için 16 Ekim’de Gündoğdu Meydanı’nda buluşuyor, Kültürpark Yerel Üretici Pazarı’mızı el ele açıyoruz.

Çam fıstığının geleceği için imzalar atıldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bergama Kozak Yaylası'ndaki çam fıstığı üretimindeki düşüşü önlemek için harekete geçti. Türkiye Ormancılar Derneği ile bir protokol imzalayan Büyükşehir Belediyesi, bölge ekonomisi için büyük önem taşıyan çam fıstığı üretimini yeniden artırmanın yollarını arayacak.

26 sayfada toplam 128 kayıttan 21 ile 25 arası görüntüleniyor.