Başkan Tunç Soyer yüreklere su serpti; Annesiz oğlaklar Büyükşehir’e emanet

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, yıldırım düşmesi sonucu 69 keçisi telef olan Karaburunlu Ali Tokaç’ın mağduriyetini gidermek için gereken her çalışmanın yapılacağını açıkladı. Tokaç’a sosyal medya üzerinden seslenen Başkan Soyer, yapılacak yardımların yanı sıra annesiz kalan 20 oğlağın bakımının da Büyükşehir Belediyesi tarafından üstlenileceğini söyledi.

Başkan Soyer’den Ramazan Bayramı mesajı: “Biz güzel bir aileyiz”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ramazan Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında İslam âleminin en özel günleri olan bayramların sosyal yaşama hareket katan dönemler olduğunu vurgulayarak, “Belki de tarihte ilk kez evlerde tecrit edildiğimiz bir bayramı yaşayacağız. Ama gelecekteki daha güzel günler için bu kısıtlamaya uymak zorundayız” dedi.

Büyükşehir üreticilere 464 arılı kovan 232 arısız kovan hibe etti

İzmir’de, “Başka Bir Tarım Mümkün” diyerek kırsalda kalkınmaya destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bergama’da arıcılık eğitimlerini tamamlayan 67’si kadın üretici olmak üzere toplamda 121 üreticiye 464 arılı kovan, 232 arısız kovan ile arı malzemeleri hibe etti.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'mız ilelebet kutlu olsun..

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, korona önlemleri kapsamındaki 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101. yıldönümü kutlamalarına bisikletiyle katıldı. Başkan Soyer kutlamalara saat 07.00’de Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na karanfil bırakarak başladı.

Kemalpaşa’da kiraz hasadı devam ediyor

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in “Üreticinin ürünü dalında kalmasın” diyerek başlattığı meyve hasadı sürüyor. Gönüllüler her gün 18 mahalledeki 46 kiraz bahçesinde hasada katılıyor.

42 sayfada toplam 209 kayıttan 16 ile 20 arası görüntüleniyor.