Tarım Çalıştayı sona erdi..

İzmir'de düzenlenen 11 büyükşehir belediyesinin katıldığı “Üretimin Desteklenmesi, Planlanması ve Ürünlerin Pazarlanması Çalıştayı sona erdi.

İzmir’de turuncu şenlik başladı

İzmir'in Seferihisar ilçesinde bu yıl 20'ncisi düzenlenen Mandalina Şenliği'ne katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Anadolu’nun binlerce yıllık tarım kültürünü zehirleyen küresel sistemin dayattığı mevcut tarım anlayışını; çiftçinin, köylünün gücüne inanarak değiştiriyoruz” dedi.

Tarım Çalıştayı - 2019

Tarımda işbirliğini ve üretimde dayanışmayı geliştirmek amacıyla 11 Büyükşehir Belediyesi “Üretimin Desteklenmesi, Planlanması ve Ürünlerin Pazarlanması Çalıştayı”nda bir araya geldi.

Seferihisar Mandalina Şenliği yaklaşıyor..

Mandalina bahçelerinde geri sayım başladı..

Ege Ekonomik Forum - 2019

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin de katkılarıyla düzenlenen Ege Ekonomik Forum, iş ve ekonomi dünyasının önemli paydaşlarını üçüncü kez İzmir’de bir araya getirdi..

26 sayfada toplam 128 kayıttan 6 ile 10 arası görüntüleniyor.