Yangının yıldönümünde Büyükşehir’den Orman İzmir raporu..

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 18 Ağustos 2019’da başlayan büyük orman yangınının yarattığı tahribatın yaralarını sarmak, kentin ormanlarını korumak ve geliştirmek için başlattığı “Orman İzmir” kampanyası meyvelerini vermeye başladı. Büyükşehir yangının yıldönümünde kampanyada gelinen noktayı kamuoyuyla paylaştı.

BAYÇİKOOP üreticilerinden Başkan Soyer’e pankartlı selamlama..

Bayındır Çiçek Üreticileri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi (BAYÇİKOOP) üyeleri dün Gereli’deki programdan dönen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i pankartla selamladı.

Başkan Soyer, Gereli Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin açılışını yaptı..

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ödemiş programı kapsamında Gereli Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Ürün Satış Yeri’nin yerinin açılışını yaptı.

“BİR’lik” ile kooperatifçilik tarihine yolculuk..

İzmir Köy-Koop Birliği’nin kuruluş dönemini anlatan “BİR”lik” adlı belgeselin ilk gösterimi Urla Bademler Köy Tiyatrosu’nun bahçesinde yapıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer'in köylüye desteği sürüyor..

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, küçük üreticilere yönelik desteklerini sürdürüyor. Köylülerin üreterek hem toprağında kalmasını hem de bölgeye ekonomik girdi sağlamayı hedefleyen Başkan Soyer, Kınık ve Bergama’da 22 üreticiye 73 manda hibe etti. Soyer, manda sütünden İzmir Mozerellası gibi katma değeri yüksek ürünler yapmayı ve bunu tüm dünyaya pazarlamayı amaçladıklarını söyledi.

48 sayfada toplam 240 kayıttan 16 ile 20 arası görüntüleniyor.