Kozak Yaylası mücadeleye hazır..

Kozak Yaylası'ndaki çam fıstığı üretimini bitme noktasına getiren ve yıllardır nedeni belirlenemeyen hastalığın çözümü için harekete geçen İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Ormancılar Derneği ile imzaladığı protokol kapsamında bölgedeki çalışmalarını hızlandırdı.

Nergisin mis kokusu bu festivalde..

Karaburun’a özgü ürünlerin markalaşması ve ulusal ölçekte ticari başarı kazanması için çalışmalarını sürdüren Karaburun Belediyesi, 26 Ocak Pazar günü “3. Karaburun Nergis Festivali”ne ev sahipliği yapacak.

Yollardayız..

Efes - Mimas Yolu” ile bilinenden bilinmeyene yol aldık. Doğanın ve tarihin saklı hazineleri, yol arkadaşımız oldu, bilinmeyenleri aydınlattı..

Yaşar Kemal’in rüyasıydı..

Nergis çiçeği üretimini çoğaltmak amacıyla dağıttığımız nergis çiçeği soğanlarının ilk hasadı bugün yapıldı..

O’nun hikâyesi Anadolu’nun kurtuluş hikâyesiydi..

Gülümseyen masmavi gözleri zaferin ve istiklâlin müjdecisiydi..

29 sayfada toplam 145 kayıttan 1 ile 5 arası görüntüleniyor.