Zeytin Sineğiyle Mücadeleye Devam..

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Foça’da zeytin üreticilerinin başına bela olan “zeytin sineği” sorununa el attı. Kimyasal yöntem kullanmadan zeytinin verimini ve kalitesini artıracak “besi tuzakları” İzmir Büyükşehir Belediyesi Gönüllü Takımı’nda yer alan üniversite öğrencilerinin desteği ile ağaçlara asıldı.

Pagos Üretici Pazarı açıldı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç SOYER Kadifekale’de kurulan Pagos Üretici Pazarı’nın açılışını yaptı.

Pagos Üretici Pazarı'na 6 noktadan servis kaldırıyoruz..

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 27 Temmuz Cumartesi günü Kadifekale’de ikincisi kurulacak 'Üretici Pazarı'na İzmirlilerin ulaşımını kolaylaştırmak için kentin 6 farklı noktasından sefer kaldırıyor.

İzmir’in kuzeyi kültür, turizm ve doğayla gelişecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir'in kuzeyini kültür, doğa ve turizm aracılığıyla kalkındıracak dev projede ilk adımı attı. Bergama ilçesi Kozak Yaylası Yukarıbey Mahallesi'nde projenin koordinasyon merkezinin açılışı yapıldı.

İzmirlililer bu buluşmaları çok sevdi..

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in, kentin geleceğini İzmirliler ile birlikte planlama hedefi doğrultusunda yaşama geçirdiği İzmir Buluşmaları'nın ikincisi "Tarım ve Sağlıklı Gıdaya Erişim" başlığıyla gerçekleştirildi.

25 sayfada toplam 123 kayıttan 36 ile 40 arası görüntüleniyor.