Urla Bademler Doğal Yaşam Köyümüz'de hasat mevsimi başladı..

Bademler Doğal Yaşam Köyümüz düzenlediği tarım ve hasat etkinlikleri ile çocuklarımızı doğayla buluşturmaya devam ediyor..

Kestane Dal Kanseriyle topyekun mücadeleye devam ediyoruz..

Yaklaşan hasat mevsimi öncesi kestane ağaçlarımız sağlıklı, morallerimiz yüksek..

Tahtalı Balı Geliyor..

‘Tahtalı Bal Ormanı ve Bal Merası’ ile bölgede bal üretimini destekliyor, ‘yöreye özgü doğal bal’ üretimini teşvik ediyoruz..

Kuşlar, ağaçlar şarkı söyleyecek, Anadolu’ya bereket yağacaktı..

Düzenlediğimiz yetiştiricilik eğitimlerini başarıyla tamamlayan 23’ü kadın 130 köylümüze 520 adet küçükbaş hayvanı teslim etmek için İzmir'in en uç ilçesi Beydağ’dayız..

Dokuzlar'a Büyükşehir'in eli değdi..

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi verdiği "en az oy aldığım mahalleyi ziyaret ederek işe başlayacağım" sözünü yerine getirmesiyle birlikte, Kiraz Dokuzlar Mahallesi'nin kaderi de değişmeye başladı.

25 sayfada toplam 123 kayıttan 46 ile 50 arası görüntüleniyor.