Gıda paketlerine bezelye ve enginar da eklendi

Koronavirüs salgınında da üreticinin yanında olan İzmir Büyükşehir Belediyesi kooperatifler aracılığıyla 65 ton taze bezelye ve 30 bin adet sakız enginarı aldı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri bezelye ve enginarları gıda kolileriyle birlikte dağıtmaya başladı.

Başkan Soyer’den kiraz hasadına katılım çağrısı..

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer gençlere, üreticinin ürününün dalında kalmaması için meyve hasadına gönüllü destek çağrısı yaptı. Soyer “El verin hem üreticiyi hem tüketiciyi doyuralım” dedi.

Üreticiye destek sofralara bereket

İzmir Büyükşehir Belediyesi dünyayı tehdit eden koronavirüs salgınında ne üreticiyi ne de tüketiciyi yalnız bırakmıyor. Bu süreçte 67 bin 500 aileye erzak desteğinde bulunuldu ve bu destek için de kooperatiflere yaklaşık 30 milyon lira ödendi.

Üretime destek, köylere bereket..

Bergama Kozak Çamavlu Tarımsal Kalkınma Kooperatifine de 6 bin litrelik süt soğutma tankı hibe edilmesine ilişkin son hazırlıklar hızla tamamlanıyor..

Başkan Soyer’den kiraz hasadına katılım çağrısı

36 sayfada toplam 180 kayıttan 1 ile 5 arası görüntüleniyor.