Beydağ Kestane Festivali Bizi Bekliyor..

27 Ekim Pazar günü Beydağ Çomaklar Köyü’nde düzenlenecek festivalde dağ köylerimizin en önemli gelir kaynaklarından biri olan kestaneyi yeniden vitrine çıkarıyor, hasat coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz.

2. Uluslararası Tarım ve Gıda Etiği Kongresi Başlıyor..

Tarım ve Gıda Etiği Derneği (TARGET)’in İzmir Büyükşehir Belediyesi ana desteğiyle düzenlediği 2. Uluslararası Tarım ve Gıda Etiği Kongresi’nde geri sayım başladı.

Tarımsal teşvik ve kentteki istihdama yönelik çalışmalarımız sürüyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Alman Federal Ekonomi İşbirliği ve Kalkınma Bakanlığı tarafından finanse edilen Türk-Alman İşbirliğinde Mesleki Beceri Geliştirme Projesi (TAMEB) protokolünü imzaladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla düzenlenecek proje sürdürebilir tarımsal teşvik ve kentteki istihdama yönelik farklı çalışmaları kapsıyor.

Kültürpark Üretici Pazarı Açıldı

Üretici ve tüketiciyi aracısız buluşturan üretici pazarlarının ikincisi Kültürpark'ta coşkulu bir törenle açıldı.

Kültürpark Yerel Üretici Pazarımız yarın açılıyor..

Kültürpark Lozan Kapısı girişinde kurulacak ve her çarşamba günü İzmir’in dört bir yanından gelen köylü ve çiftçiyi kentliyle “aracısız” buluşturacak Kültürpark Üretici Pazarı, kent kırsalının sosyo ekonomik kalkınmasına destek sağlarken, köylü kentli dayanışmasını da güçlendirecek.

29 sayfada toplam 145 kayıttan 36 ile 40 arası görüntüleniyor.