Biz Varız dayanışmasında 200 bin gıda paketi hedefi aşıldı..

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in çağrısıyla başlatılan Biz Varız dayanışma kampanyası kapsamında bugüne dek 205 gıda kolisi dağıtıldı. Kampanyanın başında hedeflenen 200 bin rakamını aşan İzmir, dayanışmada örnek oldu.

Süt Kuzusu Projesi büyümeye devam ediyor..

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 1 ile 5 yaş arasındaki 153 bin 500 çocuğun faydalandığı Süt Kuzusu projesi için yeni dönem süt alım sözleşmesini imzaladı.

Başkan Tunç Soyer’den gönül dolusu teşekkürler..

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Biz Varız” dayanışma kampanyasının gönüllüleriyle, Tarihi Havagazı Fabrikası Gençlik Yerleşkesi’nde bir araya geldi. Soyer, “Bu zor günlerde dayanma ve bize saldıranlara karşı kendimizi savunma gücünü sizden aldık. Yolumuz uzun, daha da dikenli olabilir. Ama biliyoruz ki, sonundaki aydınlık bizi bekliyor” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden köylüye ilk defa yem desteği..

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, büyükbaş hayvan yetiştiricilerine yem desteği projesini Kınık’ta başlattı. İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak temel hedeflerinin sadece ürün ithal ederek tarım yapmaktan kurtulmak olduğunu söyleyen Başkan Soyer, çiftçilere “Siz kooperatif çatısı altında örgütlenin, ürününüzü almaya söz veriyorum” dedi.

İzmir kırsalında “başka bir tarım” modeli gelişiyor..

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği 3 koyun ve 1 koçla yola çıktı, kısa sürede 40 küçükbaş hayvandan oluşan bir sürünün sahibi oldu. Güzelbahçe’de yaşayan kadın üretici Emine Ergin, belediyenin desteğiyle başladığı üreticilik macerasını, artık kendi ayakları üzerinde durabilecek bir noktaya taşıdı.

47 sayfada toplam 231 kayıttan 26 ile 30 arası görüntüleniyor.