Hedef; Kırsalda Kalkınma

Menderes Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen “Tarımsal Kalkınma” konferansındayız..

Açtıkları yolda sozsuza dek yürümeye devam..

Ebedi Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Tarım Çalıştayı sona erdi..

İzmir'de düzenlenen 11 büyükşehir belediyesinin katıldığı “Üretimin Desteklenmesi, Planlanması ve Ürünlerin Pazarlanması Çalıştayı sona erdi.

İzmir’de turuncu şenlik başladı

İzmir'in Seferihisar ilçesinde bu yıl 20'ncisi düzenlenen Mandalina Şenliği'ne katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Anadolu’nun binlerce yıllık tarım kültürünü zehirleyen küresel sistemin dayattığı mevcut tarım anlayışını; çiftçinin, köylünün gücüne inanarak değiştiriyoruz” dedi.

Tarım Çalıştayı - 2019

Tarımda işbirliğini ve üretimde dayanışmayı geliştirmek amacıyla 11 Büyükşehir Belediyesi “Üretimin Desteklenmesi, Planlanması ve Ürünlerin Pazarlanması Çalıştayı”nda bir araya geldi.

29 sayfada toplam 145 kayıttan 21 ile 25 arası görüntüleniyor.