Doğancılar’a 32 bin lavanta fidesi..

İzmir Büyükşehir Belediyesi Buca’ya bağlı Doğancılar Mahallesi’ne 31 bin 500 lavanta fidesi dağıttı. Belediye, çiftçilere lavanta üretimi konusunda teknik destek de sağlayacak.

Kooperatifçilik panelinde dayanışma vurgusu..

21 Aralık Dünya Kooperatifçilik Günü kapsamındaki etkinliklerde yerel ekonomide kooperatifleşmenin, kooperatiflerde ise dayanışma kültürünün öneminin altı çizildi.

Eski bir kahvehaneyi yenileyerek mini bir fabrikaya dönüştürdük..

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin, Kemalpaşa Belediyesi ve Dereköy-Gökyaka Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ile imzaladığı üçlü iş birliği protokolü kapsamında Kemalpaşa Dereköy’de kurduğu Bal İşleme ve Paketleme Tesisi törenle açıldı..

İzmirliler fidan dikim şenliğinde buluştu..

Orman İzmir’in ilk fidanları bugün Bornova’da toprakla buluştu. Soğuk havaya rağmen bir araya gelen İzmirliler, kentin var olan ormanlarını korumak ve geliştirmek için yüzlerce fidan dikti.

Hedef 35 “yaşayan park”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer İzmirlileri 8 Aralık 2019, Pazar günü Fidan Dikim Şenliği’ne davet ediyor.

29 sayfada toplam 145 kayıttan 16 ile 20 arası görüntüleniyor.