Ormanlarımız uyanacak, toprağımızı yeniden yeşerecek..

Güzelim ormanlarımızın, zeytinlik ve ekili arazilerin kül olmasına yol açan büyük orman yangınının yarattığı tahribatı gidermek ve yaraları sarmak için Menderes ve Seferihisar'ın Köyleri'ndeyiz..

Tarımda İzmir rüzgârı

İzmir Büyükşehir Belediyesi 2019’a tarım politikasıyla damga vurdu. Büyükşehir ülke genelinde azalan tarımsal üretim ve gıda krizine karşı tohumdan sofraya üretimin her aşamasında önemli adımlar attı.

Halk Ege Et’in Aydın dışındaki ilk şubesi İzmir Buca'da açıldı.

Tunç Soyer: “Kooperatiflerimiz ve birliklerimizle işbirliği yaparak 7 bölge 81 vilayetten ürünleri İzmir’de Kemeraltı’ndan başlayarak Türkiye’nin her yerindeki tüketicilerle buluşturacağız.”

İZTAŞIT yola çıktı..

İZTAŞIT Seferihisar'dan yola çıktı. Genellikle minibüslerle hizmet veren motorlu taşıyıcılar kooperatiflerini İzmir’in toplu ulaşım ağına dahil eden proje, İzmir’in tüm çevre ilçelerinde de uygulanacak.

Tüm emekler, gayretler rengarenk çiçeklere dönüştü..

Her çarşamba sabahı zifiri karanlıkta çıkılan köy yolları, bu çiçek bahçesinin altında yeniden birleşiyor..

29 sayfada toplam 145 kayıttan 11 ile 15 arası görüntüleniyor.