“Sığacık’ta meyve ağaçlarına tuzaklı koruma”

İzmir Büyükşehir Belediyesi, narenciye üreticilerinin en önemli dertlerinden biri olan “Akdeniz Meyve Sineği” sorununa el attı. Kimyasal kullanmadan sinek sorununu çözerek narenciyenin verimini ve kalitesini arttıran “feromon tuzakları”, pilot bölge seçilen Seferihisar’ın Sığacak Mahallesi’ndeki narenciye üreticilerine dağıtıldı.

“Bergama Kozak Yaylası Festivali”

Türkiye’de çam fıstığının anavatanı olarak kabul edilen Kozak Yaylası’nı tanıtmak amacıyla düzenlenen “Bergama Kozak Yaylası Festivali” 15 Eylül 2019 pazar günü tüm doğa tutkunlarını Bergama Kozak Yaylası’nda bir araya getiriyor.

Başkan Tunç Soyer, Karaburunlu nergis üreticilerinin yüzünü güldürdü..

Nergis çiçeği ile ünlü Karaburun’da azalan nergis üretimini artırmak için İzmir Büyükşehir Belediyesi kolları sıvadı. 64 üreticiye 317 bin 500 adet nergis soğanının dağıtımı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in katıldığı törenle başladı. Başkan Soyer, “Nergis tekrar Karaburun’un, Mordoğan’ın sembolü olacak ve bütün Türkiye, dünya bununla iftihar edecek”dedi.

İzmir Enternasyonal Fuarı‘na sayılı saatler kaldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ tarafından 6-15 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) bugün açılıyor. Kültürpark Atatürk Açıkhava Tiyatrosu'nda düzenlenen açılış töreniyle bu sene 88. kez kapılarını açacak İEF çeşitli etkinliklere sahne olacak.

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun..

47 sayfada toplam 231 kayıttan 131 ile 135 arası görüntüleniyor.