“Bergama Kozak Yaylası Festivali”

Türkiye’de çam fıstığının anavatanı olarak kabul edilen Kozak Yaylası’nı tanıtmak amacıyla düzenlenen “Bergama Kozak Yaylası Festivali” 15 Eylül 2019 pazar günü tüm doğa tutkunlarını Bergama Kozak Yaylası’nda bir araya getiriyor.

Başkan Tunç Soyer, Karaburunlu nergis üreticilerinin yüzünü güldürdü..

Nergis çiçeği ile ünlü Karaburun’da azalan nergis üretimini artırmak için İzmir Büyükşehir Belediyesi kolları sıvadı. 64 üreticiye 317 bin 500 adet nergis soğanının dağıtımı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in katıldığı törenle başladı. Başkan Soyer, “Nergis tekrar Karaburun’un, Mordoğan’ın sembolü olacak ve bütün Türkiye, dünya bununla iftihar edecek”dedi.

İzmir Enternasyonal Fuarı‘na sayılı saatler kaldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ tarafından 6-15 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) bugün açılıyor. Kültürpark Atatürk Açıkhava Tiyatrosu'nda düzenlenen açılış töreniyle bu sene 88. kez kapılarını açacak İEF çeşitli etkinliklere sahne olacak.

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun..

Ormanİzmir buluşması için hazırlıklar tamam..

Kent tarihinde yaşanan en büyük orman yangınlarından birinin yaralarını birlikte sarmak için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in “Gel, gör, koru” diyerek tüm İzmirlileri davet ettiği buluşmanın detayları netleşti. 30 Ağustos 2019 Cuma günü saat 15.00’da başlayacak İzmir Buluşması ile “İzmir küllerinden doğacak”

29 sayfada toplam 145 kayıttan 46 ile 50 arası görüntüleniyor.