Başkan Soyer Kemalpaşa’da 250 gönüllüyle kiraz hasadını başlattı

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin “Üreticinin ürünü dalında kalmasın” diye 250 gönüllüyle Kemalpaşa’da kiraz hasadına katıldı. Soyer, “Gönüllü çağrımıza 647 kişi başvurmuş. Bugün 18 köyde 46 üreticinin bahçesinde 252 gönüllü ile hasat yapıyoruz” dedi.

Sardunyalar anneler günü için hazırlanıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi anneler gününde hem anneleri sevindirmek hem de zor günler yaşayan çiçek üreticilerine destek için küçük üreticiden aldığı sardunyaları dağıtacak.

Gıda paketlerinde artık marul da var

İzmir Büyükşehir Belediyesi Menderes’teki Değirmendere Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nden 20 bin marul aldı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri günde 3 bin marulu gıda yardım kolileriyle birlikte dağıtmaya başladı.

Mevsimlik işçilere Büyükşehir desteği

İzmir Büyükşehir Belediyesi kiraz hasadında çalışacak mevsimlik işçileri unutmadı. Günübirlik işçilere ulaşım desteği, konaklayacak işçilere ise gıda paketi verilecek. İşçilerin hepsinin hijyen paketlerini de Büyükşehir sağlayacak.

İzmir dayanışması büyüyor

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in gençlere ve İzmir gönüllülerine yaptığı üreticinin ürününün dalında bırakmama çağrısı yanıt buldu. 432 gönüllü önümüzdeki Pazartesi’den itibaren Kemalpaşa’da başlayacak kiraz hasadına katılacak.

47 sayfada toplam 231 kayıttan 46 ile 50 arası görüntüleniyor.