Başkan Soyer’den kiraz hasadına katılım çağrısı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer gençlere, üreticinin ürününün dalında kalmaması için meyve hasadına gönüllü destek çağrısı yaptı. Soyer “El verin hem üreticiyi hem tüketiciyi doyuralım” dedi.

Hepimizin kalbinde yüzüncü yıl duygusu var..

İzmir Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle meydanlarda yapılamayan 23 Nisan kutlamasını evlere, balkonlara taşıdı. Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve eşi Neptün Soyer, üstü açık otobüsle kentin sokaklarında dolaşarak İzmirlilerin bayramını kutladı.

“Siz yeter ki üretmeye devam edin”

Koronavirüs salgınıyla mücadele sürerken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, kendi elleriyle atalık tohumlarını serptiği Menemen’deki karakılçık cinsi buğday tarlasından çiftçilere “Siz yeter ki üretmeye devam edin” diye seslendi.

Kaymakçı baklasına Büyükşehir desteği

Kaymakçı Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ile alım sözleşmesi imzalayan İzmir Büyükşehir Belediyesi ikişer kilo bakla paketlerini gıda yardım kolilerine ekliyor. Büyükşehir gıda paketleriyle birlikte günde 5 ton taze bakla dağıtacak.

İzmir’de ‘Seyyar Pazar’ dönemi başladı

İzmir Büyükşehir Belediyesi koronavirüs salgını nedeniyle evde kalan yurttaşlar için Seyyar Pazar projesini başlattı. "Siz evinizde, pazar mahallenizde" sloganıyla başlayan hizmet sayesinde yurttaşlar evlerinden çıkmadan uygun fiyata pazar alışverişlerini yapabiliyor.

44 sayfada toplam 216 kayıttan 41 ile 45 arası görüntüleniyor.