İzmir Büyükşehir Belediyesi tüm olanakları İzmirlinin emrindedir..

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer; Herkes evinde kalsın, paniğe telaşa gerek yok. Kimseyi ekmeksiz, susuz bırakmayağız. Sakin olun, huzurlu olun. Yanınızda olmaya devam edeceğiz.

İzmir’de sebze meyve hali esnafından yardım eli..

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin dayanışma kampanyası büyüyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi Sebze Meyve Hali esnafı yardım kampanyasına 25 ton sebze ve meyveyle destek verdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden ailelere 16 milyon liralık yardım..

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in talimatıyla, son krizde işsiz kalan, geliri bulunmayan 40 bin aileye 400’er lira para yardımı yapılacak.

Büyük İzmir dayanışması başladı..

İzmir Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle evinden çıkamayan 65 yaş üstü yurttaşlar ile ihtiyaç sahibi ve 1 ila 5 yaş arasında çocuğu olan İzmirlilere gıda paketi dağıtmaya başladı.

Koronavirüsle mücadeleye karşı “gönüllülük hareketi”..

Bu zor günleri birbirimize kenetlenerek aşacağız, size söz veriyorum; kapısını çalmadığımız, ihtiyacını sormadığımız büyüğümüz kalmayacak. Çaresiz ve kimsesizlere öncelikle ulaşacağız..

44 sayfada toplam 216 kayıttan 46 ile 50 arası görüntüleniyor.